Pitopalvelu yksityisille Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja lähialueilla

Ota yhteyttä

Pitopalvelu juhlaan kuin juhlaan –Ravintola Misteli palvelee Helsingin, Espoon ja Vantaan alueella

Ota yhteyttä

Ravintola Misteli tarjoaa osaavaa pitopalvelua yksityisille Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja lähialueilla. Hoidamme luotettavasti ja rautaisella ammattitaidolla kaikenkokoiset juhlat sekä tilaisuudet. Pitopalvelun parissa olemme työskennelleet jo 1990-luvulta lähtien ja tarjoamme sitä myös yrityksille. Palvelumme on aina asiakasystävällistä ja sujuvaa. 

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää tarvitsemastasi pitopalvelusta!

 

Kakkuhinnasto

Tutustu meidän kakkuvalikoimaamme täältä!

LUE LISÄÄ

Menut

Täältä löydät meidän valmiit menuehdotuksemme!

LUE LISÄÄ

Kuvagalleria

Katso kuvia tilastamme ja ruoistamme täältä!

LUE LISÄÄ

Pitopalvelu muistotilaisuuteen – palvelemme toiveidesi mukaan

Etsitkö osaavaa pitopalvelun tarjoajaa muistotilaisuuteen? Käänny puoleemme – palvelemme sinua mielellämme. Muistotilaisuuden järjestäminen vaatii paljon aikaa ja osaamistakin. Pitopalvelun ulkoistaminen ammattilaiselle kannattaa. Näin voit olla varma, että kaikki sujuu kätevästi ja ongelmitta. Meillä on pitkä kokemus niin pienien kuin isompienkin muistotilaisuuksien pitopalvelun onnistuneesta toteuttamisesta. Voit siis luottaa asiantuntevaan palveluumme.

 

Menun suunnittelemme mielellämme yhdessä kanssasi!

Pyydä tarjous!

Pitopalvelu hääjuhlaan – varmasti ja onnistuneesti

Meiltä voit tilata asiantuntevasti toteutetun pitopalvelun hääjuhlaan. Haluamme olla mukana toteuttamassa ikimuistoista ja hääparin tyylistä juhlaa, johon kuuluu olennaisena osana upea häämenu.

 

Räätälöimme menun aina joustavasti, asiakkaiden toiveiden mukaan. Se voi olla perinteinen suomalainen tai kansainvälisistä keittiöistä vaikutteita saanut.

 

Pyydä tarjous!