Pitopalvelu juhliin, kokouksiin ja muihin tapahtumiin

Henkilökunnallamme on monivuotinen kokemus juhlien järjestämisestä. Hoidamme kaikenkokoiset tilaisuudet aina perhejuhlista suuryritysten juhlapäivällisiin. Tilaisuus voidaan järjestää joko omissa tiloissamme Konalassa tai haluamassanne juhlapaikassa. Henkilökuntamme on hoitanut juhlia käytännössä kaikissa pk-seudun juhlatiloissa. Tarvittaessa autamme asiakkaitamme myös juhlatilan valitsemisessa ja järjestelyissä juhlapaikalla. 

  

Misteli järjestää juhlanne  yhteistyössä:

Påkaksen kartano. Maalaisromantiikkaa Vantaan Tikkurilassa, kävelymatkan päässä asemalta!

Johanna Debreczeni tarjoaa musiikkia juuri sinun tilaisuuteesi. Tanssimusiikista bilemeininkiin erilaisilla kokoonpanoilla. Kysy tarjous omiin juhliisi Mistelistä!

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä unelmiesi juhlat!

Pitopalvelu Mistelin valmiita menuehdotuksia:

Täyden palvelun Pitopalvelu Mistelistä saat:

  • herkulliset tarjottavat / ammattitaitoisen tarjoiluhenkilökunnan /  astiat ja kattamisen / liinoituksen /  kuljetukset / viihtyisän ravintolasalin juhlatilaksi / ja paljon muuta...

Mikäli pidät juhlat muualla kuin Mistelissä, meidät voit tilata paikan päälle haluamaasi juhlatilaan.

Toteuta onnistuneet juhlat edullisesti myös meidän tiloissamme!

   

Pitopalvelu Misteli on asiakaslähtöinen ja lämminhenkinen toimija, jonka kanssa juhlat takuulla onnistuvat. Tavoitteenamme on, että asiakkaamme voi huoletta keskittyä nauttimaan juhlista meidän hoitaessamme työt varmasti, sujuvasti ja tahdikkaasti. Ota yhteyttä, niin keskustellaan tilaisuudestasi tarkemmin!


Aukioloajat:

Tilausten noudot sopimuksen mukaan.