Ravintola Mistelin tilausravintola Konalassa muotoutuu kokoustilasta juhlatilaksi

Ota meihin yhteyttä

Ravintola Mistelin tilausravintola Konalassa muotoutuu kokoustilasta juhlatilaksi

Ota meihin yhteyttä

Mistelin lounas- ja aamiaistarjoilu sopii mainiosti yritystilaisuuteesi tai kokoukseen. Tarjoamme tilauksesta edullisen ja laadukkaan aamiaisen, lounaan tai illallisen erinomaisen palvelun kera. Valikoimamme koostuu sekä kylmistä että lämpimistä ruoista. Mikäli tiedossanne on pienempi tilaisuus, missä ruoka ei ole välttämättömyys, niin järjestämme tilaisuuteenne sopivaksi räätälöidyn kahvituksen. Aukioloajoista sovitaan etukäteen – palvelumme joustavuus on meille tärkeää.

Tilausravintola

Mistelin tilausravintola sijaitsee Helsingin Konalassa. Ravintolasalissamme ammattitaitoinen henkilökuntamme järjestää kaikenlaisia tilaisuuksia. Monien vuosien kokemuksella henkilökuntamme järjestää aamiais-, lounas- ja iltatilaisuuksia. Menuihin kuuluvat lämpimät sekä kylmät ruokavaihtoehdot. Tutustukaa menuihimme ja valitkaa teidän tilaisuuteenne sopiva vaihtoehto. Ravintolasalimme on 60-paikkainen, mikä sopii erinomaisesti sekä pieniin että isoihin juhliin ja tilaisuuksiin. Yrityspalaverit, syntymäpäiväjuhlat ja muut tapahtumat – hoidamme kaiken puolestanne!

Tutustu menuihimme

Aamiais- ja lounastilaisuudet

Mistelin aamiais- ja lounastarjoilu sopii mainiosti kaikkiin yritystilaisuuksiin. Yrityksenne voi järjestää tiloissamme muun muassa viikkopalaverin, henkilöstöinfon tai palkita kuukauden onnistuneimman tiimin lounaalla. Tarjoamme edullisen ja laadukkaan aamiaisen tai lounaan erinomaisen palvelun kera. Valikoimamme koostuu kylmistä, lämpimistä ja jälkiruoista. Järjestämme myös kahvitukset, jotka voidaan räätälöidä juuri teille sopiviksi. Aukioloajoista sovitaan etukäteen.

Iltatilaisuudet

Kun ilta saapuu, Misteli muuntautuu täydelliseksi juhlasaliksi. Tiloissamme voitte järjestää upean illallisen tai vauhdikkaat pikkujoulut. Henkilökuntamme takaa teille viihtyisän illan. Olipa kyseessä mitkä tahansa juhlat, niin teemme niistä juuri teidän näköisenne. Käymme tilaisuutenne yksityiskohdat tarkasti läpi etukäteen ja kaikista asioista sovitaan yhdessä. Tämän jälkeen voitte rauhallisesti nauttia illasta ja antaa ammattitaitoisen henkilökuntamme palvella teitä.